Start: Onsdag den 11. November, 2020

fra 16:30-18:30

Efterårsforløb: 6-ugers online Mindful Self-Compassion og Glæde

doko_billede.jpg
Anne Marie.webp

Efterårsforløbet: 6-ugers Mindful Self-Compassion og Glæde tager udgangspunkt i det empirisk understøttede 8-ugers MSC-program designet til at øge evnen til at møde dig selv omsorgsfuldt i udfordrende situationer samt styrke din modstandsdygtighed og robusthed.  

Så hvis du gerne vil lære at være mindre hård mod dig selv (måske endda behandle dig selv lige så venligt, som du behandler en kær ven), finde mere ro, træne glæde og taknemmelighed for at opdyrke en robusthed samt få et andet forhold til dine negative tanker, er dette kursus måske noget for dig...

For at finde glæde, ro og velvære i livet er det vigtigt, at vi både lærer at møde os selv omsorgsfuldt, når vi står i en udfordrende situation samt lærer at opdage og tage glæden ind.  Det er sådan, at positive og behagelige oplevelser ikke automatisk registreres i hjernen. De skal trænes. Hvorimod negative oplevelser og kritiske tanker let sætter sig fast og registreres i hjernen. Vi har således fokus på at bygge nye neurale netværk af velvære i hjernen - både ved hjælp af at mødes os selv venligt og ved at træne glæde og taknemmelighed.

Forskning viser, at Mindful Self-Compassion er stærkt forbundet med følelsesmæssig velvære, mindre angst, depression og stress.

Du får i løbet af 6 uger muligheden for at få et godt indblik i MSC forløbet. 

Begge undervisere Anne-Marie Beck og Dorte O. Koustrup er Mindful Self-Compassion (MSC) lærere og uddannet hos Center for Mindful Self-Compassion i San Diego, Californien. Du kan læse mere om dem ved at aktivere billederne ovenfor.

Målgruppe: 

Kurset er for alle uanset erfaring


Kurset består af 13 timer fordelt på 6 sessioner á 2 timer pr. gang (første og sidste gang 2,5 timer)  

Datoer:

Onsdage fra 16:30-18:30

Start: 11. november, Slut:  16. december

Hvordan:

Undervisningen foregår via platformen zoom. Du modtager et link til kurset inden opstart

Pris:

​Nu kun: DKK 1,995,-

Prisen inkluderer lydfiler og undervisningsmateriale.

Er du i tvivl om, hvorvidt et 6 ugers Mindful Self-Compassion kursus er det rette for dig, så send en mail til Anne-Marie (beck@lifeinmotion.dk)  eller Dorte (dorte@mindthebusymind.dk). Alternativt kan du læse, hvad andre har fået ud af et forløb med Anne Marie her eller Dorte her

Du kan læse mere om MSC forløbet her

Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående skema

2019-07-02 18.48.14.jpg
Tilmelding 6-ugers Mindful self-compassion online

Tak for din tilmelding