top of page

Start: Onsdag den 1. marts, 2023

fra 16:30-18:30

Efterårsforløb: 6-ugers online Glæde og Mindful self-compassion

2022-08-14 22.34_edited.jpg

Efterårsforløbet: 6-ugers Glæde og Mindful Self-Compassion tager udgangspunkt i det empirisk understøttede 8-ugers MSC-program designet til at øge evnen til at møde dig selv omsorgsfuldt i udfordrende situationer samt styrke din modstandsdygtighed og robusthed. Yderligere vil flere aspekter fra James Baraz anerkendte program Awakening Joy også blive inddraget.

 

Så hvis du gerne vil lære at være mindre hård ved dig selv (måske endda behandle dig selv lige så venligt, som du behandler en god ven), finde mere ro og træne glæde, så er dette kursus noget for dig. Der arbejdes undervejs løbende med at opdyrke glæde, ro og robusthed samt at få et andet og mere konstruktivt forhold til tanker.

For at finde glæde, ro og velvære i livet er det vigtigt, at vi både lærer at møde os selv omsorgsfuldt, når vi står i en udfordrende situation samt lærer at opdage og tage glæden ind.  Det er sådan, at positive og behagelige oplevelser ikke automatisk registreres i hjernen. De skal trænes. Hvorimod negative oplevelser og kritiske tanker let sætter sig fast og registreres i hjernen. Vi har således fokus på at bygge nye neurale netværk af velvære i hjernen - både ved hjælp af at mødes os selv venligt og ved at træne glæde og taknemmelighed.

Forskning viser, at Mindful Self-Compassion er stærkt forbundet med følelsesmæssig velvære, mindre angst, depression og stress. Du får i løbet af 6 uger muligheden for at få et godt indblik i MSC forløbet. 

Dorte O. Koustrup er bl.a. Mindful Self-Compassion (MSC) lærer og uddannet hos Center for Mindful Self-Compassion i San Diego, Californien, samt certificeret i at undervise i Awakening Joy. Du kan læse mere om Dorte her

Målgruppe: 

Kurset er for alle uanset erfaring


Kurset består af 12 timer fordelt på 6 sessioner á 2 timer pr. gang 

Datoer:

Onsdage fra 16:30-18:30

- 1. marts

- 8. marts

- 15. marts

22. marts

29.marts 

12. april 

(ingen undervisning den 5. april grundet Påsken)

Hvordan:

Undervisningen foregår via platformen zoom. Du modtager et link til kurset inden opstart

Pris:

​DKK 1,895,-

​Er du i tvivl om, hvorvidt et 6 ugers kursus er det rette for dig, så send en mail til Dorte (dorte@mindthebusymind.dk). 

Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående skema

Tilmelding 6-ugers Glæde og self-compassion, online

Tak for din tilmelding

bottom of page