top of page

Eksamens-angst
 fem individuelle Mindfulness-sessioner

Måske oplever du, at tankemylder og bekymringstanker fylder i din hverdag og begrænser dig i forbindelse med dine eksamener?

I løbet af 5 sessioner bliver du introduceret til meditation og beroligende øvelser, du kan bruge i din hverdag, samt når du er presset.

 

Først og fremmest arbejdes der -via meditationer - med at berolige amygdala (hjernens frygt- og angstcenter). Yderligere vil fokus være at træne opmærksomheden, sådan at du - når bekymringstanker opstår - får lettere ved at komme tilbage til nu'et, hvor vi faktisk er mest glade (læs mere her).

De fem sessioner vil have nogenlunde følgende struktur:

  1.  At være i nu'et og tanketoget

  2.  At bruge kroppen og nu'et som et anker

  3. At møde ubehag med omsorg

  4. Kærlig-venlighed som modgift til frygt

  5. Den kritiske- og omsorgsfulde stemme 

For nogle er fem sessioner nok, for andre kræves der langt mere. Jo mere motiveret du er for en ændring og får lavet dine hjemmeopgaver, jo færre sessioner har du bruge for.

Ps. For at få mest muligt ud af kurset, skal du være indstillet og åben overfor at lave meditationer og øvelser derhjemme.

Samtalerne afholdes på Østerbro. I enkelte tilfælde kan samtalerne afholdes online

Prisen per session (af 60 minutter) er DKK. 950,-

Ps. Forløbet kan afholdes som et gruppeforløb, hvis I er flere, der gerne vil deltage sammen. Her skal der som minumum være 8 deltagere, og prisen vil være DKK 2595,- for fem sessioner. Vi mødes 2 timer (istedet for 1) hver gang.

Meditation og Mindfulness ved eksamensangst
bottom of page